"Uusikuu Kaloissa on sisäistä puhdistautumista tunteiden ja mielen tasoilla tuhansien tunturipurojen virrassa..."

- kukkasielu

Kevätpäiväntasauksen jälkeinen Uusikuu (24.3.2020) tapahtuu Jupiterin hallitsemassa Kalojen tähdistössä Uttara Bhadrapada naksatrassa, jota hallitsee Saturnus. Kalojen Uusikuu on puhdistava ja uudistava kuin tuhansien tunturipurojen virta, joka vie kaiken vanhan mukanaan, jotta uudella olisi tilaa syntyä tähän maailmaan. Kalojen uusikuu tuo mukanaan seesteisyyttä, mielen rauhaa, sisäistä voimaa ja läsnäoloa. 

On aika nähdä kaiken kaaoksen taakse

Muutamassa viikossa maailma on muuttunut ihan toisen näköiseksi. Haluaisimme niin kovasti ymmärtää ja hallita tätä kaikkea mitä ympärillämme nyt tapahtuu. Ilmassa on paljon epätietoisuutta, pelkoa ja ahdistusta ja mitä enemmän yritämme hallita ja kontrolloida tätä kaikkea sitä enemmän on ahdistusta ja pelkoa. 

Tämä  on valtava mahdollisuus tiedostaa syvällä pinnan alla tapahtuvasta ja ymmärtää sitä kautta kaikkea ulkoisia tapahtumia. On aika pysähtyä olennaisen äärelle ja nähdä kaiken kaaoksen taakse. Nyt ei ole aika etsiä ulospääsyä, nopeita ratkaisuja vaan löytää väylä sydämeemme, pysähtyä oman itsen äärelle, sillä vasta silloin voimme löytää niitä todellisia vastauksia…

Soturin tähti uuden ajan kynnyksellä

Vedisen mytologian mukaan Uttara Bhadrapadaa hallitsee Ahir Budhyana, joka tuo kosmiseen sateen ja hallitsee elämää ylläpitäviä voimia ja tietoisuuden syvää merta. Kalojen uusikuu kutsuu  sukeltamaan pelottomasti syvään päähään kohtaaman omat syvemmät tuntomme.. Anna kyynelten tulla, koska sekin on niin puhdistavaa. Uttara Bhadrapadaa kutsutaan myös soturin tähdeksi. Nyt jos koskaan tarvitaan soturin suurta sydäntä, joka on valmis taistelemaan kaikkensa paremman maailman puolesta. 

Meillä on kosminen tuki takanamme, joka kannattelee meitä näiden vaikeiden aikojen yli kunhan vaan teemme oman osuutemme. Tähtitaivaalla Mars siirtyy Kauriin merkkiin, jossa se on kaikkein vahvimmillaan. Se on tulista soturienergiaa, joka on valmis tekemään kaikkensa, koska se haluaa selviytyä voittajana. Gurujen guru Jupiter liittyy karmisen Saturnuksen seuraan Kauriin merkissä, joka tuo oman siunauksensa tulevina kuukausina ja vuosina, jolloin Saturnus on voimissaan omissa merkeissään Kauriissa ja Vesimiehessä.  Me tarvitsemme tässä ajassa nyt Saturnuksen ja Jupiterin suurta viisautta ja kestävyyttä selvitä näistä haasteista. Demonien guru, kauneuden ja rakkauden planeetta Venus siirtyy omaan merkkiinsä Härän tähdistöön 28 päivä maaliskuuta, joka Kauriin maadoittavien energioiden lisäksi vie meitä omalla maanläheisellä tavallaan elämän peruskysymysten äärelle, kirkastamaan omaa sisäistä arvomaailmaamme, jotta oppisimme arvostamaan ja kunnioittamaan elämää sen kaikissa muodoissaan. Tässä ajassa myös feminiiniset energiat ovat myös hyvin voimallisia, jota tarvitaan uuden ajan luomisessa. 

Elämme nyt aikaa vanhan ja uuden maailman välillä. Tämä hetki voi tuntua siltä kuin  matto olisi vedetty pois jalkojemme alla! Mikään entinen ei enää päde tässä uudessa tilanteessa. Kukaan ei voi tietää, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Yksi on kuitenkin varmaa, olemme menossa kohti parempia aikoja. Uusikuu Kaloissa on alkusysäys kaikelle ja käynnistää  muutoksen meissä itsessämme ja kun me muutumme myös maailma ympärillämme muuttuu. Tämä Uudenkuun jakso on sisäistä puhdistautumista tunteiden ja mielen tasoilla tuhansien tunturipurojen virrassa, jotka kannattelevat pientä sydäntä kohti parempia aikoja. 

Toivotan sinulle levollista ja luottavaista Kalojen uudenkuun aikaa,

Anne

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on pinterest

NAKSATRAT


Naksatrat kertovat planeettojen, Kuun ja Auringon tarkkaa sijaintia tähdistössä. Niitä on kaiken kaikkiaan 27. Ne ovat täynnä rikasta mytologiaa, myyttisiä jumalataruja, jotka syventävät tulkintaa ja tuovat lisävalaistusta planeettojen arkkityyppisiin energioihin. Vedisessä astrologiassa naksatrat olivat olemassa jo ennen aurinkomerkkejä. Kun aurinkomerkit tulivat mukaan vediseen astrologiaan, naksatrat säilyivät edelleen mukana toisin kuin länsimaisessa astrologiassa, josta ne katosivat kokonaan. Vedisessä astrologiassa aurinkomerkkiä tärkeämpää ovat Naksatrat. 

"Uusikuu Kaloissa on sisäistä puhdistautumista tunteiden ja mielen tasoilla tuhansien tunturipurojen virrassa..."

- kukkasielu

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on pinterest