Vedinen astrologia

Auringonkukkien Täysikuu Purva Phalgunissa

Vielä pari yötä Täydenkuun hetkeen. Täysikuun hetki tapahtuu maanantaina 9.3.2020 Leijonan tähdistössä Purva Phalguni naksatrassa. Täysikuu on aina voimallista aikaa, mutta maaliskuun Täysikuu on erityisen voimallinen. Ensinnäkin se ajoittuu maanantaille eli Kuun omalle päivälle.  Toiseksi se on lähempänä Maata kuin yleensä ja siksi se hehkuu taivaalla tavallista kirkkaampana ja isompana. Toivotaan, että taivas on kirkas, jotta saamme ihailla upeaa superkuuta!

Omistautumista & sydämen paloa

Maaliskuun Täysikuu Leijonassa korostaa itsen johtajuutta, yksilöllisyyttä, omistautumista. Se on täynnä  sydämen paloa, joka ei halua miellyttää ketään eikä tehdä kompromisseja vaan elää täysillä omassa voimassaan. Seuraava kahden viikon aikajakso kutsuu rohkeasti heittäytymään sydämen vietäväksi. Se kutsuu takaisin olennaisen äärelle, olemaan uskollinen kaikelle, mikä tuntuu sydämessä hyvältä. Tämä aika voi olla hyvin silmiä avaavaa ja inspiroivaa monella tapaa. 

Auringonkukkien täysikuu

Auringonkukka ilmentää koko olemuksellaan Täysikuuta Leijonassa. Auringonkukka ’helianthus annuus’ on saanut nimensä kreikkalaisen Aurinkojumalan Helioksen mukaan. Auringonkukka on omistautunut Auringolle, jota se seuraa mykeröllään vaikka taivas olisi pilvessä. Sen ilo kumpuaa sisältäpäin. Se on uskollinen Auringolle, mutta myös sisäiselle auringolleen. Se on täydesti sitä, mitä se tuntee sydämessään. Se ei voisi olla mitään muuta kuin mikä on sitä ominta itseään ja siitä kaikesta kumpuaa sen voima. 

Odotan jo nyt kävelyjä auringonkukkapellolla ja sitä voimallista tunnetta, mitä ne herättävät joka kerta sisimmässä. Auringonkukat juhlivat elämää itseään jokaisella mykeröllään. Ne ovat täynnä elämän ja olemisen iloa, joka  saa joka kerta hymyn nousemaan kasvoille. Siinä on jotain, joka hurmaa aina vaan uudelleen. Jos auringonkukat kutsuvat Sinua luokseen niin on aika olla vieläkin rohkeammin sitä kaikkea, mikä on ominta Sinua. Kunhan yöpakkaset on ohi niin on taas aika kylvää auringonkukan siemeniä maahan. Toivotan Sinulle inspiroivaa Täydenkuun aikaa!🌕

Viime kesänä auringonkukkapellolla tyttären kanssa💛
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on pinterest